top of page
Pauline Leenders
IMG_7832.JPG

Hoi ik ben Pauline, 28 jaar en ik ben enorm verslaafd aan ZOET. Dat is waarschijnlijk de grootste reden waarom ik bak. Bloem, suiker, boter en eieren staan standaard in grote hoeveelheden in mijn kast. Zo kan ik op ieder moment van de dag iets lekkers op tafel toveren. 

Naast al het bakken geef ik met veel plezier aardrijkskundeles op een middelbare school. Het meest uitdagende en tevens het leukste hieraan is om van alles wat er in de wereld gebeurt, de

leerlingen op de hoogte te brengen, te enthousiasmeren en vooral bewust te maken.

Remco, mijn vriend, en ik delen de liefde voor avontuur en natuurlijk lekker eten. We proberen zoveel mogelijk van de wereld te zien en zoveel mogelijk te proeven. Allebei hebben we een crush op Amerika, want wat hou ik van hun ontbijt! French toast met scrambled eggs, bacon en pancakes met vers fruit en Ahornsiroop...  Hier kun je mij iedere nacht voor wakker maken.


Hoe leuk is het om al het lekkers wat er te krijgen is zelf te kunnen maken. Vrienden en familie blij te maken met mooie taartjes of verse koekjes.

Ik vind het erg leuk om creatief te zijn en om nieuwe creaties te bedenken, in smaak maar ook in uiterlijk. Een taart moet er uitzien als een schilderijtje. Iets waar je eerst een uur naar wilt kijken terwijl het op tafel staat. Helaas kan bijna niemand zich inhouden en is er na één uur alleen nog maar een schaal met kruimels..

Tijdens mijn deelnamen aan Heel Holland Bakt heb ik heb ik veel geleerd en de leukste mensen mogen ontmoeten. Een avontuur waar ik intens van heb genoten. Mogen bakken in de bekendste tent van Nederland, bijna alle afleveringen mogen meemaken, tot in de halve finale.

Ik hoop dat ik jullie kan laten proeven van al het lekkers wat ik maak. Een taart voor op een verjaardag, kleine gebakjes voor bij een babyshower of misschien een prachtige bruidstaart voor de speciaalste dag van je leven. Er is van alles mogelijk. Stuur dus vooral een berichtje zodat we de mooiste momenten samen speciaal kunnen maken.

Search
bottom of page